LATEST ARTICLES

На сон и дошол Св. Георгиј – и порачал дека има спас за нејзиниот...

Дубравка Делева, од Сушево, била на смртна постела, нејзините најблиски го очекувале најлошото, кога на сон и се јавил Св....

Фудбалскиот репрезентативец Илија Нестороски донира за болницата во Прилеп

Македонскиот фудбалски репрезентативец Илија Нестороски,кој настапува за италијанскиот калчолигаш Удинезе,ќе донира 2.000 евра за Општа болница„ Борка Талески“ Прилеп. Нестороски е...