Home Хороскоп Баксузлии родени, баксуз и ќе си останат – овие три хороскопи

Баксузлии родени, баксуз и ќе си останат – овие три хороскопи

Девица :Претставниците на овој знак умеат да ги решаваат проблемите на блиските, но многу ретко стигнуваат до решавање на своите.

Животот постојано ги изненадува непријатно – често пати нивната љубов трае малку, бидејќи не наидуваат на вистинската личност. Работата не оди, бидејќи имаат најлоша среќа да се најдат на погрешно место со погрешните луѓе.

Вага :Неправдата е најголемата болка на Вагата. Ја гледаат насекаде околу себе и не поднесуваат кога животот постапува неправедно и со нив.

На Вагата и се допаѓаат убави и луксузни работи, но ретко имаат среќа да добијат нешто слично. Доколку стигнат до тоа, често пати го губат поради една или друга причина. Најголемата неправда за овој знак е дека често пати ја изневеруваат.

Риби :Животот на Рибите не е лесен, бидејќи имаат многу доверба и за несреќа наидуваат на луѓе кои имаат корист од тоа. Најголемото разочарување на Рибите е тоа дека среќата ги напушта во секундата во која се вљубиле … и наидуваат на погрешниот човек.