Home Живот Популарната водителка пред еден месец го прослави својот роденден – свеќите на...

Популарната водителка пред еден месец го прослави својот роденден – свеќите на тортата покажаа колку години наполни

Татјана Стојановска имаме прилика да ја гледаме како презентерка на Канал 5 телевизија каде што има задача да не извести кои се важните случувања во денот.

Пред камерите на медумот секогаш може да ја видиме во пристојно издание кое прилега на нејзината професија.

Македонската презентерка вчера го прослави својот роденден,.

Вистинско изненадување ѝ приредија и колегите од Канал 5 телевизија, кои за неа направиле персонализирани чоколади, со нивна заедничка фотографија.

Секако, роденденот не помина без торта. Семејството дома ја дочека водителката со торта и свеќи.

Насмевката на нејзиното лице говори декаТања ќе памети уште еденпрекрасен роденден разубавен од колегите и најсаканите, а секако не беа исклучени и лавината од честитки на социјалните мрежи.