Home Естрада Аца Лукас: Мојата бивша е многу горда жена, мислам дека нема да...

Аца Лукас: Мојата бивша е многу горда жена, мислам дека нема да ми бара пари

Браковите на познатите најпрво личат на бајки, но кога ќе дојде нивниот крај, а поради медиумскиот интерес, се претвораат во драмолетки. Неретко поранешните сопрушници си ги вадат еден на друг пикантериите, кои дотогаш вешто ги криеле од јавноста.

Иако ставија точка на бракот во изминатата година, Соња Вуксановиќ и Аца Лукас најпосле прнајдоа заеднички јазик, престанаа да си упатуваат отровни стрели еден на друг во изјавите за медиумите и останаа во пријателски односи поради ќеркичката Викторија.

-Нека и е со среќа! А како мислиш дека и помогнав?Финансиски? Никогаш од мене не би барала пари, премногу е горда за такво нешто, а и работата очигледно добро и оди, така да нема потреба да бара од мене – рекол Лукас.

Тој истакна дека за ќерка му Викторија, би направил се. Јас за мојата Викторија сум секогаш тука. Мислам, ги сакам сите мои деца, но Викторија ми е миленичка. Што и да и затреба на овој свет, јас би и створил.

За Соња немам што да кажам. Таа е мајка, добра мајка на моето дете и тоа е за секое почитување – заклучил Лукас.