Home Живот Дарко дојде од Америка, се облече во Дедо Мраз и делеше подароци...

Дарко дојде од Америка, се облече во Дедо Мраз и делеше подароци низ Скопје (ВИДЕО)

Дарко Јефремов е момчето кое од својот камион правеше пародии на познатиот водител Сергеј Варошлија. Но Дарко деновиве направи нешто на кое многумина му се воодушевија.

Тој се облече како Дедо Мраз и им делеше пакетчиња на случајни минувачи, деца, старци, бездомници во Скопје.

Тој за празниците е во Скопје, а неговото последно видео е тоа кајшто ги дели пакетчиња. Неговите следбеници го пофалија за хуманоста но и за идејата на непознати луѓе да им ги разубави празниците.

😁⛄❄💝🎅🏻Everyone can make Anyone Happy!❤Follow me on Instagram: darkovlogs

Публикувахте от Darko Jefremov в Неделя, 30 декември 2018 г.