Home Естрада Милица Тодоровиќ ќе рипа во тавче: Ќе има брак и деца

Милица Тодоровиќ ќе рипа во тавче: Ќе има брак и деца

Милица Тодоровиќ и Милпш Пауновиќ уживаат во својата хармонична врска, а како што вели пејачката се почесто разговараат за брак  и деца.

„Искрено, да ви кажам во последно време Милош и јас често зборуваме за брак и дете. Веќе пет години сме заедно, па да видиме до каде сме. Одлучивме да почекаме. Наскоро ќе има свадба и принова“ вели  Милица и додаде дека тоа може да се случи оваа година.

Милица заедно со нејзиниот патрнер го помина Божиќ во Белград. Таа вели дека од нејзините нема притисок за брак  и принова.

„Родителите никогаш не ме прашуваат кога ќе биде свадбата и приновата. Никогаш не ме прашале. Одамна не живеам со нив, имам свој живот и не се мешаат.

Што се однесува до Милош тие имаат одличен однос“ вели пејачката. Дали Милица навистина оваа година ќе стапне на луди камен останува да видиме.