Home Естрада Стефан објави фотка со Вики Миљковиќ, но не кажа дали била строга...

Стефан објави фотка со Вики Миљковиќ, но не кажа дали била строга учителка

Во новата сезона на регионалното музичко шоу се претстави и македонскиот кандидат Стефан Величковски. Според новите правила, секој кандидат ќе има ментор кој е некој од членовите на жирито, а Стефан за ментор ја одбра Вики Миљковиќ.

Деновиве Вики и нејзинта екипа полека ги подготвуваат кандидатите за вториот круг кој наскоро треба да се емитува на Канал 5 телевизија.

Loading...

Имено, Вики не само што работи на доброто пеење на кандидатите туку има и цела екипа која се состои од стилист, психолог, фризер…

Во меѓувреме, Стефан на својот „Фејсбук“ сподели фотографија заедно со популарната пејачка.

Дали Миљковиќ била строга професорка не знаеме, а како го подготвила македонскиот кандидат останува да видиме.

Loading...