Home Живот Изумот на Дејан од Битола за чистење снег ќе ве воодушеви (ВИДЕО)

Изумот на Дејан од Битола за чистење снег ќе ве воодушеви (ВИДЕО)

Кога ќе заврне снег, најголем проблем на возачите наутро неговото чистење од автомобилот. Мрзнат раце и се губи многу време. Па многумина земаат метли од дома, но најголем проблем се замрзнатите стакла.

Дејан од Битола смисли генијален начин за брзо чистење на снегот од автомобилот. Понекогаш големите идеи се кријат во малите трикови. Му послужил прашкото кој секоја жена го има дома.

Погледнете го неговото видео: