Home Естрада Бајага во живо го отера кај што не треба репортерот на ТВ...

Бајага во живо го отера кај што не треба репортерот на ТВ Прва (ВИДЕО)

Во новогодишната ноќ во многу градови се славеше до рано утрото. Така беше и во Белград, каде бројни кафулиња, клубови, ресторани и барови беа полни, но на платото пред Народното собрание беше исто така весело. Бројни новинарски екипи дојдоа пред Собранието, бидејќи настапуваа Саша Ковачевиќ, Харис Џиновиќ, Бајага и многу други.

Репортерот на ТВ Прва се вклучи директно во програмата која ја водеше Невена Маџаревиќ, но кгоа се обиде да му се обрати на пејачот на групата Бајага, не доби никаков одговор, односно Момчило само го обиколи и кратко рече: „Еве, еве“.

Видеото погледнете го на следниот линк