Home Естрада Марија Шерифовиќ открива кој ја опсипува со љубов

Марија Шерифовиќ открива кој ја опсипува со љубов

Марија Шерифовиќ многу ретко зборува за својот приватен живот, но сега по долго време одлучи да  проговори за својот емотивен статус.

„И понатаму сум сама и уживам во тоа. Последните неколку години сум посветена на работата и фокусот е на мојата кариера. Работам вредно за да можам да уживам во својата старост. Шегата на страна, верувам дека наскоро и љубовта ќе дојде на ред“ вели Шерифовиќ.

Фактот што е „сингл“ не прави да се чувствува осамено бидејќи добива љубов од сите страни.

„Љубовта не се добива само од партнер. Околу мене се мајка ми, пријателите, моето куче и публиката, така да имам  доволно љубов“ вели Марија. Пејачката откри каков однос има и кон врските.

„Колку сам постара, сакам поконкретни работи. Сакам да знам на што сум во кој и да било однос, па така и во љубовта“ вели пејачката.

Извор: Вистина

Loading...