Home Естрада Дури ни Карлеуша не остана рамнодушна – во новата сезона Македонка растури...

Дури ни Карлеуша не остана рамнодушна – во новата сезона Македонка растури на Sвездите на Гранд

Во последното издание на „Ѕвездите на Гранд“, настапуваше и дваесет годишината Сања Тодоровиќ од Скопје.

Во првиот круг на музичкото шоу таа доби само еден глас и тоа од Џорџе Давид кој и е ментор.

По нејзинита изведба, Сaра ги доби сите шест гласови од жирито и тоа значи дека директно помина во следниот круг.

„Ти девојко имаш енергија која ја пренесуваш и тоа се чувствува и во грешките и во одвртниот стајлинг и во вишокот на килограми. Ти праќаш таква енергија и ние ја чувствуваме, ти можеш да бидеш нешто многу повеќе од ова“ прокоменитра Карлеуша.

Таа исто така ја посоветува да се консултира со стилист и да се погрижи да ги симне детските килограми, Сања ги доби сите потребни гласови за да оди во следниот круг, а како ќе се претстави таму останува да видиме.

Loading...