Home Естрада Елена “Живот со стил” се пофали од Париз (ФОТО)

Елена “Живот со стил” се пофали од Париз (ФОТО)

Без разлика за кое годишно време станува збор, водителката на „Живот со стил“ живее таков живот.

Често на листата за активности и уживања покрај нејзините работни и професионални активности, се и патувањата на различни дестинации.

Иако не станува збор за сезона на одмори, Елена Стефановска го искористи времето за да отпатува во една од најубавите метрополи, Париз. Водителката посети неколку знаменитости по кој е познат Париз, посети неколку урбени ресторани и се прошета низ париските улици.

Стефановска на својот „Инстаграм“ се пофали со неколку фотографии од Париз и покажа како ужива. Веруваме дека Елена си поминува убаво, а и дека од Париз же се врати со убави спомени и со желба повторно да ја посети Франција.