Home Естрада Блазе на Македонците во Швајцарија – утре им доаѓаат Анета Молика и...

Блазе на Македонците во Швајцарија – утре им доаѓаат Анета Молика и Марјан Коцев

Кога си во туѓина, многу помило ти е кога ќе видиш наш, човек од родината. Уште поубаво е кога тој некој е естраден уметник, во случајов пејачи, кои секојдневието го прават посреќно.

Викендов сите на едно место со најдобрата забава по повод големиот јубилеј од 30 години постоење на македонското друштво “Македонија” од Аарберг, Швајцарија.

loading...

Овој голем јубилеј ќе биде одбележан заедно со големите музички имиња од македонската естрада, Марјан Коцев, Анета и група “Молика” како и Игор и Дарко.

Забавата ќе почне утре, 16 март, со почеток од 19 часот. Македонци, не го пропуштајте овој голем јубилеен настан.

loading...