Home Естрада Го стигнаа клетвите од Карлеуша – Врањеш остана и без клуб и...

Го стигнаа клетвите од Карлеуша – Врањеш остана и без клуб и без репрезентација

НАродот на Балканскиот полуостров вели: “Да не те стигне женска клетва”. Карлеуша му упатуваше пораки преку социјалните мрежи дека ќе го уништи, а Врањеш на тоа се потсмеваше. Сега, можеби директно Јелена не е заслужна за ова подолу,  но ете се случува!

Фудбалерот Огњен Врањеш повеќе не е член на националната фудбалска репрезентација на БиХ. Селекторот Роберт Просинечки уште еднаш се обиде да објасни дека не го отстранил од репрезентацијата, туку дека тоа е резултат од аферата со пејачката Јелена Карлеуша.

Огњен се пожали дека Просинечки го исфрлил без вистинска причина, а наскоро и пристигнал одговор од легендарниот ас.

– Мислам дека веќе зборувавме за овој случај и дека не треба повеќе да нагласува. Можам само да кажам дека Огњен во овој момент е без клуб, со сета афера што е очигледна и јас не сум ја измислил.

Додека играше за репрезентацијата, тој го даде својот максимум, и затоа ми е жал, за сето ова. Роберт Просинечки не го избрка од тимот како што сите зборуваа, туку тој сам се избрка – изјави Просинечки. Огњен Врањеш веќе не тренира ниту со вториот тим на Андерлехт.