Home Естрада Се појави видео од младоста на Марија Шерифовиќ – слаба и со...

Се појави видео од младоста на Марија Шерифовиќ – слаба и со долга коса

Пејачката Марија Шерифовиќ е еден од најдобрите вокали во регионот, а малку кој би ја препознал на фотографиите кои се настанати на почетокот од нејзината кариера.

Марија денес е меѓу најбараните пејачки, а моќниот вокал и донесе голема популарност. Првиот јавен настап на Марија беше пред 19 години во гинмазија.

Неодамна на Интернет повторно почна да „кружи“ видеоснимката од првиот солистички концерт на популарната Марија Шерифовиќ, кој го одржа пред 19 години, како средношколка.

Благодарение на него, увидовме во колкава мера пејачката го сменила својот стил со текот на годините, но и начинот на пеење и на облекување. Марија Шерифовиќ на почетокот на кариерата, слаба и со долга коса.