Home Живот Две близначки од Австралија имаат исто момче: Љубов водиме една по друга...

Две близначки од Австралија имаат исто момче: Љубов водиме една по друга …

Идентични близначки Ана и Луси Декинке открија дека најизменично имаат љубовен однос со нивниот заеднички партнер Бен. 33-годишните близначки од Австралија велат дека се присутни во собата, додека едната од нив води љубов со Бен.

Тие за ова зборуваа во шоуто „Hughesy, We Have a Problem”.Тие открија дека додека едната води љубов дугата само од страна посматра и не учествува во акцијата.Тие секогаш го прават тоа еден по друга.

„Ние спиеме во кревет поголем од брачен кревет”, објаснуваат сестрите кои живеат заедно со нивната мајка и дечкото.„Нема љубомора бидејќи ако Бен ја бакне, тој не се бакнува со некоја друг, а туку со мојата сестра.

А потоа секогаш ќе ме бакне мене”, изјавија тие.Бен е во врска со нив од 2012 година, а тие исто така сакаат да се омажат за него, но австралиските закони не дозволуваат да има полигамни бракови.

Сестрите инсистираат на тоа дека секој дел од нивниот живот е идентичен, се облекува идентично, па дури и се тушираат заедно.

Тие потрошиле околу 250.000 долари за пластични операции за да изгледаат што е можно послично една со друга, а Бен е подеднакво вљубен и во двете.