Home Естрада Орце “Царот” распали на фејс со псовки и колнење

Орце “Царот” распали на фејс со псовки и колнење

Статус на пејачор Орце Стефковски:

“Душмани полека, секој ке дојдете на ред. ке си добиеете следување се колнам во еден и единствен -Бог исус христос — набргу ке морате да ме погледнете во очи, а ти педеру од источна мак. посебно — леташ високо а сам знаеш дека си под земја зошто хаха. зошто мајка ти и татко ти ти се под кирија, бравооо а се курчуш гукаш пеееш.ааа абе ти умираш кога пеееш жилите ти се гледааат све да ти е.ам и племе и семе копиле едно.

Простете пријатели, абе копиљ, кој ти даде правец во музуката све да ти е.ам и племе и семе ама ти си копиљ. не заборавај јавно ке те повикам на која ти сакаш телевизија абеееее абееее едвај те ожзенија за греееота ама жена сака маж, а не буљаш.

Драги.пријатели се извинувам но јас сум само обичен чове,к на гад треба гадно да му вратиш така дојде времето.