Home Естрада Само 1 месец помина од породувањето, а Пријовиќ изгледа вака (ФОТО)

Само 1 месец помина од породувањето, а Пријовиќ изгледа вака (ФОТО)

Александра Пријовиќ се породи на 6 март во приватна клиника во Белград.Иако откако се породи, речиси не излегува од дома, папараците ја фотографирале вчера како излегува од својот дом за да купи храна и пијалоци за работниците кои ги ангажирале.

Пријовиќ сама заминала во продавница каде купила сокови и пиво, а потоа со полни ќеси заминала кај работниците.И по 43 дена од породувањето, Пријовиќ е на чекор да ја доведе својата фигура како пред породувањето.

Александра ги посетила работниците и со нив наздравила со сок. Пејачката цело време била расположена и се смеала на глас.Додека Пријовиќ била по набавка на намирници, Филип бил дома и ги чувал синот Александар.

За потсетување, по породувањето Александра и Филип се преселија во нова куќа на Бежаниска која за која издвоија околу пола милион евра.