Home Вести Македонија Мајката на Пино: Ангела куцко една – две семејства зацрни

Мајката на Пино: Ангела куцко една – две семејства зацрни

Статус на Маја Трпковска, мајката на Пино: ,,Eeeee Ангела… што направи кучко една!!! 2 семејства да патиме. МОЕТО Семејство и Семејството на Али Фуркан! 2 деца невини уништи Курво една! Мислеше дека лесно ке сокриеш ама ГОСПОД крв не крие.

Али Фуркан врати се ДЕТЕ каде и да се криеш неможе цел живот да се криеш. Врати се за да докажеме дека и тебе ороспиава те има наседнато.

Дојди, пријави се како сведок и иако си замешан образот на твојата фамилиа да остане чист. Ангела Ѓорѓиевска ОРОСПИО, збирам докази… погледни кучко една!!!”

Loading...

Loading...