Home Вести Миленко Неделковски за Боки 13: Посеркото се усрал од страв

Миленко Неделковски за Боки 13: Посеркото се усрал од страв

Статус на новинарот Миленко Неделковски:

Посеркото се усрал од страв.

Само еден ден по мојата објава дека има уште 8 бомби после онаа на Рашковски, рекетарот педераст побрза на својата телевизија да си даде интервју. И, да открие за каква бомба се работи.

Неколку дена меѓу информираните луѓе се говори дека бомбата е со аудио и ВИДЕО запис, дека се работи за куфер со пари, дека се работи за ликовите на Ѓеро – Коки и Кики, односно Боки 13 и Кирацовски.

Посеркото се усрал од страв.Само еден ден по мојата објава дека има уште 8 бомби после онаа на Рашковски, рекетарот…

Публикувахте от Миленко Неделковски в Събота, 29 юни 2019 г.

И оп, еве го овој кој знае што каде барал, правел и добивал брзо пробува да превенира. Фала на информацијата, сега знаеме каква е бомбата.