Home Естрада Гоца Тржан: Мила Антониа, плачев додека пееше – Лејди Гага мора да...

Гоца Тржан: Мила Антониа, плачев додека пееше – Лејди Гага мора да го види овој твој настап

После прекрасниот настап на Гиговска, Гоца Тржан и даде прекрасен коментар, но дали крајот од нејзината изјава имаше скриена порака?

„Плачев на оваа сцена, толку многу што не ми беше добро. Мораме да се потрудиме да ја тагираме Лејди Гага на овој твој настап, таа е доволно голем уметник за да те препознае. Мора да те види, јас никогаш не сум слушнала некој толку добро да отпее нејзина песна.

Ниту приближно. Голем респект и поклон за тебе Антониа, заслужи. Без разлика како ќе заврши вечерта!“ – изјави Гоца.

Нашата претставничка, на невидено изненадување не успеа да се пласира во најтесниот круг на суперфиналето на Ѕвездичките на Пинк, но дефинитивно сите го делат истото мислење, дека таа е родена ѕвезда и светските сцени ја очекуваат.