Home Естрада Дарко Лазиќ: Бившата жена ми намонтира да ме плукаат новинарите

Дарко Лазиќ: Бившата жена ми намонтира да ме плукаат новинарите

Дарко Лазиќ собра голем број на пријатели и роднини во родниот Брестач за да го прослави раѓањето на синот Алексиј.

Малиот Алексиј се роди на 24 јуни во Белград, а Лазиќ по тој повод направи нова тетоважа посветена на синот.

Лазиќ не присуствуваше на роденденот кај неговата ќерка Лорена која ја има од бракот со Ана Севиќ, а сега вели дека таа е виновна.

-Тоа мојата бивша жена се намонтира. Да ме плукаат новинарите. Требаше да правиме роденден на Лорена кон крајот на јули и реков да не биде за викенд бидејќи ќе работам. И кога се дозна дека работам, се закажа роденденот и не можеше да се помести.

Не сакам да зборувам, сите знаеме дека тоа е нејзина работа. Јас на своето дете ќе и направам роденден кога навистина е односно 10 јули, па така да ќе оболежам се како што треба“ вели Дарко.