Home Вести Македонија Радио Кавадарци ги избриша сите песни на Тамара – по грешка

Радио Кавадарци ги избриша сите песни на Тамара – по грешка

Главната уредничка  на Радио Кавадарци, Трајанка Ѓорчева Митрова преку Фејсбук порача дека песните на Тамара Тодевска по вчерашниот скандалот со македонската химна ќе бидат избришани.

„Сите песни што ги испеала Тамара Тодевска ненамерно се избришаа од архивата од Радио Кавадарци. Затоа им се извинуваме на нејзините фанови доколку сеуште ги има, што поради оваа ненамерна грешка нема да бидат емитувани на програмата на Радио Кавадарци, напиша Митрова на социјалните мрежи.

Loading...

Loading...