Home Живот (ФОТО) Јана Стојановска се расоблече на плажа во шести месец од бременоста

(ФОТО) Јана Стојановска се расоблече на плажа во шести месец од бременоста

Актерката Јана Стојановска која неодамна се омажи за црногорскиот кошаркар Андрија Бојиќ ужива на одмор во Грција. Јана е во во шестиот месец од бременоста, а изгледа и се чувствува одлично.

„ Андрија сака девојче, тие се тројца браќа во семејството, а има и внук од брат му. Црногорска фамилија се. Но, спротивно на тоа, ете мислам дека сите сакаат девојче. Јас, сакам и девојче и машко.

Целиот живот сум посакувала девојче, но ете, од пред една година сѐ ме влече на машко“, изјави Јана неодамна за Женски магазин.

Loading...