Home Живот Ноле победи на Вимблдон, па се пофали каде отишол на одмор (ФОТО)

Ноле победи на Вимблдон, па се пофали каде отишол на одмор (ФОТО)

Новак Ѓоковиќ веднаш по завршувањето на Вимблдон замина на заслужен одмор со семејството.

За негова летна дестинација ја избра Шпанија и летувалиштето Марбеља. Шпанија е една од омилените земји на Ноле бидејќи таму живее неговиот брат Ѓорге како и духовниот водач Пепе Илмаз.

Погледнете како уживаат Ноле и Јелена