Home Живот Јоци: Мои извори велат дека ја виделе синоќа Катица во слаткара

Јоци: Мои извори велат дека ја виделе синоќа Катица во слаткара

Специјалната обвинителка која си поднесе оставка, веќе неколку денови не се појавува во јавност, а некои извори велат дека била на боледување.

Новинарката Јорданка Ивановска – Јоци, пак, вели дека нејзини пријатели синоќа ја забележале Јанева: ,,Катица Јанева, вечерва, забележана е у ,,Палма” со две другарки – плавуша и црна. Облечена во црно, со наочари на глава.

Од неофицијални извори кои оттаму поминувале.
,,Боледувала” со тулумба или ,,шампита”, сеедно.

Loading...