Home Живот Гледаше во друга жена па си го доби по муцка од својата...

Гледаше во друга жена па си го доби по муцка од својата – видео од авион

Ова е снимка од авион во која може да се види како љубоморната жена го скршила лаптопот удирајќи го својот дечко по глава.

Причина за кавгата, како што се наведува е тоа што мажот погледнал во друга жена во авионот. Стјуардесата се обидела да ја смири девојката, но безуспешно.

Персоналот од авионот го замолил мажот да се премести на друго седиште, за да ја смири ситуацијата, но лутата жена ја изгубила контролата и се стрчала кон него удирајќи го со лаптопот по глава.

Откако успешно ги раздвоиле, еден стјуард и кажал дека таа ќе одговара за напад, на што таа одговорила „Ок, не ми е гајле“.