Home Естрада (ВИДЕО) Дали е Австралија или Америка не знаеме, ама Сузе Гавазова качена...

(ВИДЕО) Дали е Австралија или Америка не знаеме, ама Сузе Гавазова качена на маса ги збудале гостите

Сузана Гавазова е една од најпознатите македонски фолк пејачки. Таа пред пет години се омажи со својот избраник Јасмин, па заминаа да живеат во Шведска.

Гавазова важи за одличен забавувач на свадби, веселби, а е особено посакувана во дијаспората каде го подига адреналинот кај нашинците кои живеат таму.

На видео објавено на социјалните мрежи се гледа како ја вжештува атмосверата на една од забавите.

Според коментарите од видеото, може да се смета, дека се работи за забава во нашата дијаспора. Сузана Гавазова покрај тоа што важи за добар вокал таа и доста провокативно изгледа. Вреди да се погледне.

Сузана Гавазова Сузето меша ли меша

Сузана Гавазова Сузето меша ли меша во Австралија

Публикувахте от Magazinplusnews.com в Неделя, 3 февруари 2019 г.