Home Живот Најновиот летен тренд меѓу жените, празник за машки очи – обратно бикини...

Најновиот летен тренд меѓу жените, празник за машки очи – обратно бикини (ФОТО)

Најновиот хит меѓу убавиците на Инстаграм е „обратно бикини“, а штом ќе погледнете како изгледа и како им стои, сè ќе ви биде јасно.

Многу жени велат дека во ова бикини градите изгледаат поголеми, а има и такви кои се жалат и велат дека се работи за непрактичен тренд, кој е добар само за фотографирање, бидејќи нема потпора или прерамка за градите. Трендот го започнала италијанската манекенка Валентина Фрадеграда.

Станува збор за врзување на горниот дел од бикинито на градите, што открива многу повеќе од обичните бикини, но и визуелно остава впечаток на поголеми гради. Но, исто така постои и многу голем ризик од несакани испади.

Loading...

Сепак, судејќи според Инстаграм, блогерките одлучиле да ги занемарат негативните страни на „обратното бикини“ , а нема сомнеж дека ова лето често ќе го гледаме на плажите.

Loading...