Home Живот Google Street View фати пар како се ,,плеска” на хауба на автопат...

Google Street View фати пар како се ,,плеска” на хауба на автопат (ВИДЕО)

Водителка на една ТВ програма во Австралија ја искористила можноста да прикаже една интересна ситуација снимена со „Google View“.

Камерата на Google успела да го “улови“ овој пар додека на празниот автопат, на својот автомобил имале сексуален однос. На почетокот камерата го прикажува само пустиот пат на кој во еден момент се наѕира паркиран автомобил.

Кога го зумирале воочиле дека станува збор за пар кој има секс на хаубата на својот автомобил.

Loading...

Веруваме дека сите патници кои поминале во тој момент на автопатот останале со подзинати усти и во шок од таа сцена.

Loading...