Home Живот Алооо, пресмешни сте со ова изјавата што ја постирате

Алооо, пресмешни сте со ова изјавата што ја постирате

Изминативе два дена на најпопуларната социјална мрежа се постира некаква изјава бла, бла, бла дека не дозволувам да ми се користат фотографиите и статусите за неанам каде:

,,ИЗЈАВА: Јас не му дозволувам на Фејсбук или на кои било субјекти поврзани со Фејсбук дозвола да ги користат моите слики, информации, пораки или објави, како oд минато, така и во иднина.

Loading...

Со оваа изјава, објавувам нa Фејсбук строго забрането е да се откриваат, копираат, дистрибуираат или преземаат какви било други активности против мене врз основа на овој профил или неговата содржина. Содржината на овој профил е приватна и доверлива информација.”

Ова не е првпат вака да се наседнува на нечија игра, ама размислете малку пред да споделите нешто, ви се смеат пријатели, не за друго.

Loading...