Home Вести Македонија Битолчанец му го најде чарето на шахтите (ФОТО)

Битолчанец му го најде чарето на шахтите (ФОТО)

Горан Божиновски од Битола, најде начин како да се спротистави на бруењето на шахтите со што се отстранува „Сонцето од Кутлеш“од нивните капаци.

Loading...

Тој направил шаблон и повторно ги офарба.

Loading...