Home Естрада Тој е еден љубоморен и посесивен Грк – Сузана Манчиќ ја откри...

Тој е еден љубоморен и посесивен Грк – Сузана Манчиќ ја откри најголемата маана на сопругот

Водителката Сузана Манчиќ минатата година по врска од 18 години се венча со грчкиот банкар Симеон Оцомокос.

Иако по венчавката повеќе време поминува со сопругот, таа не се пресели во Грција, па бракот го одржуваат на далечина. Сепак, Симеон има начин како да ја чува од упорните додворувачи.

Леле, ме надгледува тој мене, мислам дека има некаков специјален сателитски надзор. Тој е еден љубоморен и посесивен Грк.

Токму сега се враќам дома бидејќи ќе ми се јави преку видеоповик за да провери дали сум се вратила на време. Тоа е сепак нормално и во граници што можам да ги поднесам“, открива Сузана за „Српски телеграф“.