Home Естрада Луна Џогани: Живеам во страв, некој ме снима тајно во приватното сместување

Луна Џогани: Живеам во страв, некој ме снима тајно во приватното сместување

,,Излезе снимка од мојата и дискусијата на Марко од станот во кој бевме. Тоа е приватно сместување и затоа е нешто што не е нормално. Имавме несогласувања затоа што Марко не ми одговори на мојот повик на телефон, а јас сум некој што многу се грижи кога некој не ми се јавува.

Веднаш помислив дека му се случи случило нешто. Плус бев во ’женски денови’, па затоа го претерав кога конечно дојде во станот. Некој го снимил тој разговор. Тој веројатно беше пред станот. Ме шпионираа каде спиев. Ова е страшно. Многу сум исплашена затоа што не знам за што се подготвени тие луѓе “, започна Луна.

“Ако тие се подготвени за тоа, што можам да очекувам следно? Дали се подготвени да дојдат пред зградата за да ме пукаат? Не знам колку оди тоа. Нема ограничување. Мислам дека ова е надвор од сите мерки”, додаде Џoгани, истакнувајќи дека „Омразата на другата страна за неа е поголема од љубовта“ што ја чувствуваат за својата мила.

„Посакувам, сето тоа да престане, но очигледно не е можно затоа што јас сум многу важна за нив во животот. Таа болест ја надминува секоја нормална граница!“

“Се плашам за мојата приватност и да шетам по улица, па дури и да се заклучам во мојот стан и да разговарам со некој. Кој знае, можеби камера беше тајно закачена некаде. Само сакам да им кажам на сите да не се грижат за мене и Марко, изјави Луна Џогани.