Home Естрада Марија Шерифовиќ за првпат објави фотка како се држи за рака со...

Марија Шерифовиќ за првпат објави фотка како се држи за рака со девојката

Откако призна дека ја влече истиот пол, Марија Шерифовиќ не се осврна многу на својот љубовен живот во јавноста. Со тоа, секогаш се криеше идентитетот на личноста со која се радуваше, без оглед дали и колку да беше среќна.

Таа ја задржа ,,оазата на мирот” подалеку од постојано будните очи на јавноста.

Поради оваа причина, многумина беа изненадени кога на својот Инстаграм профил, видоа стори кадар со мистериозна девојка, која пејачката, наводно, ја држи цврсто за раката.

Во 2013 година, по долгогодишно негирање, Шерифовиќ призна дека го сака истиот пол.

„Јас сум лезбејка! Јас бев со девојка и е прекрасно чувството. Знам дека сите сакате ова да ме прашате. Можам да ви кажам дека е добро да имате врска со некој кој нема брада“, рече таа тогаш.