Home Естрада Ина Многуфина: Бољи се фотките на Гавазова во танга, него на Лабунски...

Ина Многуфина: Бољи се фотките на Гавазова во танга, него на Лабунски со мандолинче

Адам Лабунски пред неколку денови ги почести обожавателите со жешка фотографија на која е гол и влажен под туш, но тој интимен простор како да не го задоволи, па се расоблече на плажа во Црна Гора и беше единствениот нудист, барем во кадарот од фотографијата.

Единствено во рака му беше само инстриментот, не не оној што прв ви паѓа на памет (тој беше оставен слободен и препуштен на гравитацијта) туку гитарата кој му послужи малку да се покрие.

Со оваа фотографија тој предизвика лавина од коментари, некои го критикуваа, некои кои фалија и му упатија „сочни“ коментари.

Македонската твитерџика Ина МногуФина на својот „Фејсбук“ беше едната од оние која ја прокоментира фотографијата на Адам.

„Боље се фотките на Гавазова во танга него на Лабунски со мандолинчето, ама нека продужат да видиме кој ќе биде фолк хит на годината“ напиша Ина Многуфина.

Извор: Вистина