Home Живот ,,Ни мање, ни више”: Амди Бајрам правеше веридба за внуката, го забавуваа...

,,Ни мање, ни више”: Амди Бајрам правеше веридба за внуката, го забавуваа Џеј и Кеба

Македонскиот политичар и пратеник Амди Бајрам во скопскиот хотел „Александар Палас“ правеше веридба за внуката, објави „Скопје1“. На забавата специјални гости беа Џеј и Кеба.

Не е невообичаено Амди да прави спектакуларни забави по повод свадби и други семејни веселби. Јавноста се сеќава кога во деведесеттите Амди за свадбата на својот син, ангажираше хеликоптери.

Loading...