Home Естрада (ФОТО) Најбујниот задник на Гранд – Теа Таировиќ

(ФОТО) Најбујниот задник на Гранд – Теа Таировиќ

Естрадните ѕвезди кај нашиот северен сосед во последните десет години, освен со вокалните квалитети, се истакнуваат и со физичкиот изглед, пејачките пред сè.

Српската пејачка Теа Таировиќ е една од најзгодните пејачки во Србија а и на Балканот. Младата русокоса го има најбујниот задник во Гранд.

Погледнете ги фотографиите подолу:

Loading...

Loading...