Home Вести Македонија Јоци: СДСМ е три години на власт, а напудрениот Манчевски вели дека...

Јоци: СДСМ е три години на власт, а напудрениот Манчевски вели дека борбата за слобода продолжува

Статус на Јорданка Ивановска Јоци:

,,Лабаво за медиумите и лажни вести кај Огнен Јанески.
Мачево, Манчевски, искварцан и напудрен, не вежбал литературен македонски за пред камери и однос на министер на национална телевизија. И пола саат имаме – ,,Шо..шу…зашо…шо ќе праиме…затоа шо ко ќе кажете….

И продолжува : ,,Проблемот кај нас е ШО програмскиот совет на МРТВ е на ВМРО-ДПМНЕ…ние не знаеме за ШО се трошат парите…граѓаните треба да знаат за ШО се трошат парите”.
А, СДСМ три години на власт. Искварцаниов заборава и не објаснува ништо околу тоа.

Прекрасно интервју. За у ѓубре. Правац ,,Дрисла”. И за да биде најпренасмешно на свет, заклучи – ,,Борбата за слобода – продолжува”.