Home Естрада Симона Поповска: Сакам кога ме чешкаат и уште четири други работи

Симона Поповска: Сакам кога ме чешкаат и уште четири други работи

Приватниот живот на една од нашите најпопуларни поп пејачки, како малку да е ставен настрана од јавноста, што можеби и е природно за познатите личности, особено естрадните, на кои добар дел од животот ионака им е доволно јавен, па веројатно сакаат да сочуваат едно парче од својата интима само за себе и најблиските.

Затоа секоја коцка од „интимниот мозаик“ на познатите која луѓето ќе успеат да ја откријат, им е многу интересна, па така е и со животот на сексапилната пејачка и докторка.

Сепак, неодамна Симона Попоска преку “Слободен печат“ на јавноста реши да и открие барем пет коцкички од својот „интимен животен мозаик“. Пет нешта кои јавноста за неа не ги знаеше. Затоа читајте внимателно, Д-р Симона Попоска има нешто да ви каже:

1. Ретко кој знае дека свирам на виолина

2. Мразам брзо возење

3. И во лето спијам со чорапи на мене

4. Сакам кога ме чешкаат

5. Важам за човек кој секогаш доцни, но веќе го поправив тоа, па ете, на тие што ме знаат и ќе прочитаат, можеби ќе им биде чудно (ха,ха, ха…).