Home Вести Тричковски: Геро е Боки 13 и Катица во едно

Тричковски: Геро е Боки 13 и Катица во едно

Статус на Бранко Тричковски:

Фрфљофонија

Геро е Боки 13 и Катица во едно. Доказ дека мафијата ни е составена од идиоти. Геро е носач на звукот. Тој не е звукот. Обичен винил. Геровинил.

Музиката што свири од Геро во форма на плоча, е од групата “Mоney, Mоnеy”, од албумот “Рекети”. Смрдлива фрфљофонија!

ФрфљофонијаГеро е Боки 13 и Катица во едно. Доказ дека мафијата ни е составена од идиоти. Геро е носач на звукот. Тој…

Публикувахте от Branko Trickovski в Неделя, 22 септември 2019 г.

Статус а Бранко Героски:

И јас вака би ја бранел Катица. Кога господ би ме казнил да се занимавам со таа работа. Да, снимките кај Камчев се нелегално прибавени докази.

Но, истото важи и за сите снимки и за сите докази прибавени на нелегален начин. И за „бомбите“, секако. За ова зборувам долго време. Законот за кривична постапка мора да важи подеднакво за сите. Особено сега, кога не постои СЈО и кога предметите на „специјалните“ ги презедоа „неспецијални“ обвинители.

И јас вака би ја бранел Катица. Кога господ би ме казнил да се занимавам со таа работа. Да, снимките кај Камчев се…

Публикувахте от Branko Geroski в Петък, 20 септември 2019 г.

Секое поинакво постапување на судовите ќе биде спротивно на ЗКП. Се разбира, во држава во која не владее правото туку политичкиот волунтаризам, сѐ е можно…