Home Естрада Цеца после концертот во Штип: ,,Оздравих од ваше љубави” (ФОТО)

Цеца после концертот во Штип: ,,Оздравих од ваше љубави” (ФОТО)

Светлана Цеца Ржњатовиќ, стана редовен декор и главна ѕвезда на сите пастрмалијади, пачијади, виноскопи и пиволенди кои се организираат во нашата држава. Таа вчера ја запали публиката во Штип.

Годинава, темепературите беа пониски, но сепак не ја „исплашија“ публиката која остана до крај да ја ислуша балканската ѕвезда Цеца.

Нејзиниот настап го проследија над 20.000 луѓе.
Ѕвездата на својот Инста профил се пофали со рекорд по број на публика во Штип и заблагодари на публиката.

Втората порака е малку чудна и не е познато дали Цеца била болна пред овој настап. Како и да е, на крајот таа оздравела!