Home Вести Најчевска: Дај бре имајте три чисти и ставете за ЈО некој од...

Најчевска: Дај бре имајте три чисти и ставете за ЈО некој од кого се плаши и власта и опозицијата

Статус на Мирјана Најчевска:

Тоа е таа истата која го притвори и го обвини Кежаровски?

Се додека ни продолжуваат ваквите ликови да бидат дел од правосудниот систем ова нема да биде држава туку вукојебина.

Може сто пати да добиете датум за преговори ама тоа нема да го смени фактот дека секоја партија која доаѓа на власт прво го купува јо па судиите па полицијата па професорите и на крај и онолку граѓани колку што се потребни за да се создаде привид на демократија.

Тоа е таа истата која го притвори и го обвини Кежаровски?Се додека ни продолжуваат ваквите ликови да бидат дел од…

Публикувахте от Mirjana Najchevska в Понеделник, 23 септември 2019 г.

За мене нема друго објаснување овој лик и понатаму да е ЈО освен тоа дека е доволно подложна на влијание што одговара на секоја политичка гарнитура која ќе дојде на власт.

Дај бре имајте три чисти и ставете за ЈО некој од кого се плаши и власта и опозицијата.