Home Естрада Снеже Велков тоа го практикува 3 пати неделно (ФОТО)

Снеже Велков тоа го практикува 3 пати неделно (ФОТО)

Македонската ТВ водителка Снеже велков е позната и како посветена пилатес инструкторка. Покрај љубовта со камерите, згодната Снеже речиси секојдневно е во сала.

Пилатесот и е втора професија, аможеби и прва љубов, откако за време на „ТВ апстиненцијата“ „заразно се навлече“ на овој вид физичка активност, проследена со многубројнио вежби, кои особено ги обожуваат дамите.

Затоа Велков постојано наоѓа време да го прави тоа. Таа тоа го практикува минимум трипати неделно, а можеби и катаден.

И со своите клиенти од групите кои ги обочува и им држи часови, ама и сама. А кога е сама, пробува нешто што на другите можеби и не им го препорачува, зашто… Зашто ако немаат добро затегнато га*е како нејзиното, може многу полошо да поминат од неа. А неа, ете и се случи и покрај се’, да и падне железото.

Нееее… да не се разбереме погрешно. Згодната водителка и инструкторка ниту е анемична, ниту слабокрвна, напротив… Иако наизглед слабичка, пука од здравје и енергија, што се гледа и од приложеното. На Велков и падна железото за тегови, или поточно шипката со која се обиде да ги билда мускулите.

Извор: Вистина