Home Вести Тасевски: Без ВМРО ќе нема ни СДСМ ни ДУИ – тоа добро...

Тасевски: Без ВМРО ќе нема ни СДСМ ни ДУИ – тоа добро го знаат, затоа се држат сплотено

Статус на Сашо Тасевски:

Верушевски го одигра својот дел од улоџето за раат од гонење на сите обвинети груевци и олигарси. Исто како Груевски и Верушевски рече: Доказите од снимките се сечени лепени и монтирани.

И практично отвори поле за кривично гонење на луѓе од СДСМ, штом заминат од власт.

Арно ама, ако и настапот на Верушевски е дел од договорот на СДСМ и ВМРО за взаемна соработка и недопирливост од законите, тогаш сето ова ќе биде турнато под тепих.

Впрочем целото владеење на СДСМ може да се сведе во неколку зборови: тендери, непотизам и спасување на ВМРО од распад.

Верушевски го одигра својот дел од улоџето за раат од гонење на сите обвинети груевци и олигарси. Исто како Груевски и…

Публикувахте от Sasho Tasevski в Понеделник, 23 септември 2019 г.

Оти без ВМРО, ќе нема ни СДСМ ни ДУИ…. Никој. Тоа добро го знаат, затоа се држат сплотено, ние другите само сме им на услуга.