Home Естрада Како може ова да и го прави – сопругот на Тања Савиќ...

Како може ова да и го прави – сопругот на Тања Савиќ и се пуштал на Маријана – оваа го издаде

Маријана Симоновиќ е позната во јавноста како Мари Јана. Многумина ја знаат како пејачка, а Маријана неодамна стана сопственичка на салони за убавина, но ова не е нејзина примарна работа, туку онаа во која најмногу ужива, а тоа е пеењето.

Маријана за српските медиуми откри со кого неодамна имала непријатна ситуација. Имено, таа без заобиколување кажа дека и се додворувал сопругот на пејаќката Тања Савиќ.

– Имав непријатна ситуација со сопругот на Тања Савиќ. Јас пеев на некоја прослава каде што беше и тој, и секако пиеше малку повеќе и се занесе. Почна да ми се додворува, лепејќи ми се за лицето и ми беше многу непријатно. Хаосот кој се случи таа ноќ, не заврши толку добро и мислам дека тој не е добар човек за неа, вели Марјана и додава:

– Тој не заслужува да биде со Тања, затоа што таа е многу добро суштество за него. Јас не сум првa што ја брка и се фрла. Слушнав многу други приказни и затоа велам дека тој не е за неа!

Ја сретнав Тања после тоа, работевме на настап заедно, секако и какав за тоа и што да ми каже жената. Симна со рамениците и ми рече декла и е жал за ситуацијата. Ние сме во добри односи, но верувам дека тој не е за Тања – изјави Маријана за Ало.рс.