Home Вести Македонија Каракамишева: Неодамна на една свадба ми се случи да липтам од плачење

Каракамишева: Неодамна на една свадба ми се случи да липтам од плачење

Статус на Тања Каракамишева:

,,Неодамна на една свадба ми се случи да липтам од плачење на Македонско девојче.

Се пуштив од орото за да се смирам, отидов на масата и почнаа прашања што ти стана. Им реков ме боли душата, извинете ме.

На другата страна ново прашање “А од што? Што ти се случи?”.

Зборот ми е не секој го заболе за МАКЕДОНИЈА! Зборот ми е, не секој чувствува иста тага и болка по МАКЕДОНИЈА”