Home Живот Лопужа кој личи на господин фатен на камери во ,,Ла Тана” како...

Лопужа кој личи на господин фатен на камери во ,,Ла Тана” како краде ташничка (ВИДЕО)

И крадците не се тоа што беа. Порано ги користеа методите со трчање да ви грабнат нешто, со велосипед, со мотор. Најпрофесионални беа џебчиите во автобусите. Тие без да осетиш ти крадеа паричник или часовник.

На социјалните мрежи се појави видео од познатиот скопски ресторан ,,Ла Танс”. Лоповот влегува во ресторанот, ,,кибицира” ташничка закачена на столче, на маса на која седат повеќе луѓе. Најдрско ја краде и излегува со брз чекор од локалот.

Изненадува неговиот стајлинг. Се облекол во кошула, панталони, да нема никакво сомневање дека е најобичен лопов. Погледнете ја снимката: