Home Останато (ВИДЕО) Реакцијата на малиот Александар поради неговата мајка – таткото веднаш ја...

(ВИДЕО) Реакцијата на малиот Александар поради неговата мајка – таткото веднаш ја снимил

Таткото забележал сладок момент кога двегодишно момче се налутило, бидејќи неговата мајка „отрчала “ на работа без да го бакне.

Вознемирениот Александар (2), од Jексонвил, Флорида, го завршил својот фудбалски тренинг кога мајка му Дајана Симос решила да побрза за на работа и заборавила да го бакне својот син.

Во тој момент, таткото на Александар, Христос, го зел телефонот за да ја сними смешната и „лута“ реакција на Александар поради тоа што не го бакнала мајка му.

Едноминутното видео прикажува како Александар му го објаснува својот гнев на неговиот татко.

– Мамо …. Јас … – покажува на себе и покажува бакнеж.

– Таа не те бакна? рече татко му Христос, преведувајќи ги зборовите на неговиот син.

Александар кимна и продолжува со својот гнев и неверување дека неговата мајка може да направи такво нешто.

– И таа само отиде на работа? Па каква мајка го прави тоа ?! рече Христос.

Александар се чинеше вознемирен не само затоа што неговата мајка не го бакнува, туку и немаше време да го бакнува својот татко или неговата помалечка сестра.

„Човече“, викна Христос, а Александар го повтори зборот после неговиот татко.