Home Естрада Водителката на ,,Се за љубов” се отвори и кажа која и е...

Водителката на ,,Се за љубов” се отвори и кажа која и е најголемата болка

Катарина Шишмановиќ (36) веќе подолго време размислува за деца и нејзината најголема желба да стане мајка. Отсекогаш знаев дека нема да се случи рано, но не мислев дека на 36 години се уште нема да имам дете. Планираме една работа, а нешто сосема друго се случува со нас, не решаваме за сè.

Бев убедена дека ќе се оствари кога ќе посакам, со вистинската личност, но сфатив дека тоа не функционира на тој начин. Сепак, не се откажувам, ќе се случи еден ден, сигурна сум. За почеток, треба да се појави вистинската личност, вистинскиот емотивен партнер, изјави Катарина за магазинот „Глорија“.

По бракот со бизнисменот Дејан Китиќ и долгогодишната врска со сопственикот на продукцијата „Емоушн“, Горан Стаменковиќ, Катарина очекува нов партнер.

Имам додворувачи, но ниеден не е вистинскиот. Мажот треба да ме заинтригира, да ми го привлече вниманието, да биде интересен и да ме инспирира да бидам интересна и за него, искрена е Катарина, која не ја исклучува можноста да се одлучи за вештачко оплодување.

Јас ги поддржувам и ги разбирам жените кои одат на тој чекор. Сепак, правејќи го шоуто „Сè за љубов“, се запознав со многу деца кои пораснале без родители и видов какво може да биде нивното страдање.

Јас не сум целосно сигурна дека сама би влегла во целиот процес, бидејќи верувам дека детето треба да знае кои се неговите родители. Прашање е дали во тој случај себе би се наградувал или би го казнила детето, рече Катарина за магазинот „Глорија“.